X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Caz suspect de corupere a alegătorilor în or. Codru: Poliția reacționează

3 noi. 2019,, 18:13   Politică
3273 0

Un caz suspect de posibilă corupere a alegătorilor a fost înregistrat la o secție de votare din orașul Codru, unde cîțiva alegători ar fi fost aduși la urne cu un automobil și ar fi primit o sută de lei pentru vot.

Incidentul a fost filmat de cîțiva martori care au postat imaginile video pe rețelele de socializare, spunînd că este vorba despre secția de vot nr. 257, notează TV8.md.

Reprezentanții Direcției de Poliție din Chișinău spun că un asemenea caz se documentează. Poliția a fost sesizată de această presupusă încălcare și o echipă s-a deplasat la fața locului. Au fost interogați martorii și audiată proprietara automobilului Toyota, care neagă faptul că ar fi cumpărat voturi.

„Proprietara mașinii a comunicat faptul că nu a oferit cuiva mijloace financiare, ea doar s-a parcat acolo, așteptînd o altă prietenă pentru a discuta. Totodată, polițiștilor li s-au prezentat imagini video dar din ele nu se observă că doamna ar fi corupt pe cineva” , a spus Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

Reprezentanta poliției afirmă că acest caz va fi documentat în continuare, iar poliția va audia și alți martori ai incidentului, pentru a stabili dacă problema sesizată se va confirma sau nu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?