COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Caz suspect de corupere a alegătorilor în or. Codru: Poliția reacționează

Caz suspect de corupere a alegătorilor în or. Codru: Poliția reacționează

Un caz suspect de posibilă corupere a alegătorilor a fost înregistrat la o secție de votare din orașul Codru, unde cîțiva alegători ar fi fost aduși la urne cu un automobil și ar fi primit o sută de lei pentru vot.

Incidentul a fost filmat de cîțiva martori care au postat imaginile video pe rețelele de socializare, spunînd că este vorba despre secția de vot nr. 257, notează TV8.md.

Reprezentanții Direcției de Poliție din Chișinău spun că un asemenea caz se documentează. Poliția a fost sesizată de această presupusă încălcare și o echipă s-a deplasat la fața locului. Au fost interogați martorii și audiată proprietara automobilului Toyota, care neagă faptul că ar fi cumpărat voturi.


„Proprietara mașinii a comunicat faptul că nu a oferit cuiva mijloace financiare, ea doar s-a parcat acolo, așteptînd o altă prietenă pentru a discuta. Totodată, polițiștilor li s-au prezentat imagini video dar din ele nu se observă că doamna ar fi corupt pe cineva” , a spus Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției capitalei.

Reprezentanta poliției afirmă că acest caz va fi documentat în continuare, iar poliția va audia și alți martori ai incidentului, pentru a stabili dacă problema sesizată se va confirma sau nu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load