TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Andrei Năstase a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova (VIDEO)

Andrei Năstase a adresat un mesaj cetățenilor Republicii Moldova (VIDEO)

În ziua cînd întregul popor moldovenesc sărbătorește ziua independenței, Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a publicat un mesaj diferit pe pagina sa de faebook.

Acesta menționează că, astăzi, 27 august 2019, se împlinește un an de zile de la momentul în care regimul criminal al lui Plahotniuc folosea forța împotriva oamenilor rămași peste noapte la statuia lui Ștefan Cel Mare și Sfînt.


”Acum un an, la 6 dimineața, intervenția în forță a demonstrat că regimul se rupsese definitiv de popor. Știam încă de atunci că sfîrșitul LOR era aproape.

Iată că astăzi, aici, la statuia lui Ștefan este liniște. Suntem liberi, iar acest lucru îl poate observa oricine dorește cu adevărat sa priceapă că Moldova se schimbă, că lucrurile, încet dar sigur, intră pe un făgaș normal.

Vă îndemn să avem încredere unii în ceilalți, să avem curajul asumării propriului nostru destin și să credem cu tărie că putem face din Moldova țara în care oamenii se întorc și nu mai pleacă, țara în care putem să ne creștem corect copiii.

Vinovații, vă asigur, vor răspunde în fața justiției. Dar pentru faptele lor, nu pentru supărările noastre. Doar așa putem merge înainte!

Un om liber este un om puternici! Fiți puternici, nu vă temeți! Moldova se schimbă!”, a spus Năstase.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load