X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Aliyev a transmis un mesaj de felicitare Maiei Sandu cu ocazia Zilei Independenței

27 aug. 2023,, 21:36   Politică
2955 0

Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a transmis o scrisoare de felicitare Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu ocazia sărbătorii naționale - Ziua Independenței.

Potrivit APA, în scrisoarea se spune:

"Mult stimată doamnă Președinte,
În numele meu și al poporului Azerbaidjanului, vă transmit Dumneavoastră și poporului Dumneavoastră, cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii naționale a Republicii Moldova - Ziua Independenței.

Dezvoltarea cu succes a relațiilor de prietenie și cooperare dintre Azerbaidjan și Moldova, construite pe tradiții bune, este îmbucurătoare. Nivelul înalt al legăturilor noastre politice a creat o bună bază pentru extinderea cooperării reciproc avantajoase într-o serie de domenii.
Îmi amintesc cu plăcere de întîlnirea noastră, de negocierile privind o gamă largă de relații bilaterale și perspectivele de cooperare care au avut loc în condiții de sinceritate și încredere reciprocă în timpul vizitei mele în Moldova cu ocazia participării la cel de-al doilea Summit al Comunității Politice Europene de la Chișinău.

Sînt încrezător că vom depune și în continuare eforturi în numele consolidării relațiilor tradiționale de prietenie dintre Azerbaidjan și Moldova, aprofundarea cooperării noastre fructuoase atît în cadrul organizațiilor bilaterale, cît și internaționale în interesul popoarelor noastre și utilizarea deplină a potențialului cooperării noastre.
Într-o zi atît de importantă, Vă doresc multă sănătate, fericire, succes în activitatea Dvs., iar poporului prietenos al Moldovei - pace și prosperitate".

10
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?