COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

124 de socialiști au fost aleși primari din primul tur

124 de socialiști au fost aleși primari din primul tur

Zinaida Greceanîi, liderul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), a mulțumit cetățenilor care și-au acordat votul pentru socialiști.

În cadrul unei conferințe de presă, Zinaida Greceanîi, a prezentat și o statistică a raioanelor unde socialiștii au obținut cele mai multe voturi.

„Mulțumim tuturor celor care ne-au votat și susținut, noi nu vă vom dezamăgi. Avem o majoritatea absolută a consilierilor raionali în 4 raioane. Avem 3 raioane din UTA Găgăuzia unde președinții de raion sînt din partea PSRM. În 11 raioane în consiliile raionale sîntem pe primul loc. În total avem 18 raioane unde socialiștii își vor propune alegerea președinților de raioane. Invităm cele 11 raioane, pe colegii noștri din ACUM, pentru a face o coaliție și la nivel raional și local.


Avem cîștigate din primul tur 124 de primării, inclusiv 12 orașe și în turul II am ieșit în 179 de primării, inclusiv 18 orașe”, a spus Zinaida Greceanîi.

La rîndul său, juristul partidului, Ilie Ceban, a menționat că nu au fost depistate încălcări grave care ar putea influența rezultatele alegerilor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load