Trump, „foc și furie”, după apariția unei cărți despre Administrația sa

Trump, „foc și furie”, după apariția unei cărți despre Administrația sa

Donald Trump a luat foc din pricina unei cărţi, plină de dezvăluiri explozive, care pun într-o lumină extrem de proastă Administraţia sa.


Fostului său consilier, Steve Bannon, i-a spus, de pildă, autorului, că întîlnirea dintre fiul lui Trump şi un grup de persoane din Rusia, în timpul campaniei electorale, a constituit o „trădare”.


Trump a replicat, furios, că „Bannon şi-a pierdut minţile”. În aceeaşi carte se menţionează şi că Trump este obsedat de ideea că ar putea fi otrăvit, că fiica lui, Ivanka, are ambiţii să devină şi ea preşedinte şi că nu se fereşte să facă glume pe seama felului în care arată părul tatălui ei.


Cartea „Fire and fury”, scrisă de jurnalistul Michael Wolf, n-a apărut încă în librării şi deja a provocat reacţii incediare .


Într-un interviu acordat autorului, fosta „mînă dreaptă” a lui Trump, Steve Bannon, spune că întîlnirea fiului preşedintelui cu un grup de persoane din Rusia, în timpul campaniei electorale, a fost „nepatriotică” şi a constituit o „trădare”. La întîlnirea din iunie 2016, ruşii a fi discutat cu Donald Trump Junior despre informaţii compromiţătoare la adresa lui Hillary Clinton.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load