Au vrut să treacă frontiera de stat cu acte falsificate

Au vrut să treacă frontiera de stat cu acte falsificate

În ultimele a 24 de ore, două persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, pe cînd alţi trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, notează NOI.md.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, poliţiştii de fronieră au semnalat două tentative de trecere a frontierei cu documente falsificate, iar un conducător auto nu a respectat regulile de folosire a vinietelor.


Pe de altă parte, trei persoane în conflict cu legea au fost reținute, în urma informațiilor parvenite de la organele de drept naționale.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 41 282 traversări, dintre care un număr de 27 034 treceri pe sensul de intrare în ţara noastră.


Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Leușeni - 9 211 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 5 622 traversări persoane, PTF Otaci - 5 123 traversări persoane, PTF Criva - 3 793 traversări persoane, PTF Sculeni - 3 045 traversări persoane și PTF Palanca - 2 026 traversări persoane. 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load