Doi moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar altul în UE

Doi moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar altul în UE

În ultimele 24 de ore nouă persoane au încălcat regimul de frontieră și cel al punctelor de trecere, iar trei cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, notează NOI.md.


Totodată, pe parcursul zilei trecute, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, pe cînd nouă conducători auto nu au respectat regulile de folosire a vinietelor.


Potrivit Poliţiei de Frontieră, două persoane aflate în conflict cu legea au fost reținute în urma informațiilor parvenite de la organele de drept naționale, iar doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar un alt conațional - în Uniunea Europeană.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 40 724 de traversări, dintre care un număr de 22 893 de treceri ale cetățenilor moldoveni. Traficul unităților de transport a prezentat o valoare de 10 692 de traversări, un număr mai mare fiind transportul înmatriculat în străinătate – 5 644 de traversări.


Cele mai solicitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni - 7 809 traversări persoane, 
PTF Sculeni - 5 795 traversări persoane, 
PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 5 531 traversări persoane, 
PTF Otaci - 4 147 traversări persoane,
PTF Giurgiulești-Galați - 3 661 traversări persoane.


Din cauza ridicării nivelului de apă în rîul Nistru, punctele de trecere de tip debarcader ”Vasilcău” și ”Cosăuți” rămîn nefuncționale.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load