A fost aleasă cea mai amuzantă fotografie din natura sălbatică a anului 2017

A fost aleasă cea mai amuzantă fotografie din natura sălbatică a anului 2017

Juriul premiilor Comedy Wildlife Photography Awards a ales cea mai amuzantă fotografie din natura sălbatică a anului 2017, relatează NOI.md cu referire la presa rusă.


În fotografie sînt reprezentate trei bufnițe, una dintre care pare să cadă de pe ramură. Fotografia a fost făcută de fotograful maghiar Tibor Kerz.La categoria "Pe Pămînt", victoria o deține fotograful italian Andrea Zampatti, care a fotografiat un șoarece de cîmp pe o floare.La categoria "Sub apă", cea mai bună a fost fotografia unei broaște țestoase nemulțumite, care îl împinge, respingîndu-l pe un pește. Aceasta a fost realizată de australianul Troy Maine.La categoria "În aer", victoria o deține pasărea-"rachetă", fotografia fiind realizată de scoțianul John Threlfall.Fotografiile altor concurenți sînt, de asemenea, publicate pe pagina Premiilor Facebook.

Premiile Comedy Wildlife Photography sînt organizate anual, cele mai bune fotografii fiind selectate din lucrările trimise din întreaga lume. În acest an, juriul a primit 3.500 de lucrări, din 86 de țări.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load