X 
Transnistria stiri: 1434
Preşedintele stiri: 4033

Polenul de albine – medicamentul înţeleptului

16 apr. 01:30   Sănătate
1231 0

Mulţi cunosc proprietăţile benefice ale mierii şi polenului. Aceste daruri minunate ale naturii ajută oamenii să-și fortifice sănătatea. Substanţele biologic active, conţinute în aceste produse, influenţează benefic întregul organism.

Polenul întăreşte imunitatea, măreşte capacitatea de muncă, îmbunătăţeşte pofta de mîncare, ajută la ciroza hepatică, normalizează activitatea sistemului nervos, funcţionarea pancreasului. Dacă luaţi antibiotice, acestea pot fi combinate cu polen, atunci acţiunea medicamentelor va fi potențată, iar organismul va fi protejat de efecte secundare. Vă veţi trata cu medicamente ecologice, fără chimicale.

Toamna, iarna este timpul răspîndirii gripei şi diferitelor răceli. Vreau să vă propun o reţetă care ajută la gripă. În termen de trei zile temperatura scade şi a cincea zi omul se simte sănătos. Este necesar să luaţi un decoct, care se amestecă cu miere şi polen. Utilizăm muşeţel şi pojarniţa. Luaţi un pic mai mult de o ceaşcă de decoct, puneţi o lingură de polen şi 3 linguri de miere, amestecaţi bine, lăsînd pe o oră, apoi trataţi bolnavul de trei ori pe zi. La o singură dată serviţi un pahar de medicament. De obicei, oamenii suportă cu greu maladiile respiratorii, dar cu ajutorul produselor apicole boala trece mai rapid şi mai uşor.

Mierea împreună cu polenul întăreşte imunitatea, ceea ce este foarte important în perioada de toamnă şi de iarnă. Amestecaţi două părţi de miere cu o parte de polen, luaţi o lingură dimineaţa, după-amiază şi seara, timp de trei săptămâni.

Produsele apicole tratează şi hipertensiunea arterială. Este necesar să luaţi o linguriţă de miere cu polen de trei ori pe zi. Vă trataţi două săptămîni, apoi faceţi o pauză de două săptămîni şi din nou repetaţi tratamentul.


Mierea poate ajuta la multe maladii, întări imunitatea, ameliora asimilarea antibioticelor. Folosiţi darurile naturii, sunt naturale şi utile pentru sănătate.

34
2
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?