Un britanic s-a pomenit cu casa sub pămînt și cu datorii

Un britanic s-a pomenit cu casa sub pămînt și cu datorii

Autoritățile districtului Lancashire din Marea Britanie l-au obligat pe locuitorul Rothenstall să plătească, pentru că o parte a casei sale s-a surpat, ajungînd sub pămînt. Informația a fost făcută publică joi, 7 decembrie, de The Sun.

În aprilie anul trecut, Ponke Miah a descoperit o groapă uriașă în podeaua casei sale. O parte a structurii casei s-a prăbușit în colectorul, care trece pe sub clădire. El este convins că autoritățile locale trebuie să-l ajute, cel puțin parțial, să rezolve problema.

Autoritățile districtului cred însă că de prăbușirea casei este vinovat exclusiv proprietarul acesteia. Bărbatul a fost obligat să plătească 55 mii lire sterline (mai mult de 4,3 milioane de ruble), fără taxe. În caz contrar, casa lui va fi demolată.

Totodată, administrația orașului susține că, după prăbușirea parțială și după ce oficialii au vizitat locul incidentului, situația amenință casele vecine. În opinia lor, repararea colectorului este posibilă numai, dacă casa britanicului va fi demolată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load