Ilan Șor ar putea fi adus cu forța la audierile în dosarul Lucinschi

Ilan Șor ar putea fi adus cu forța la audierile în dosarul Lucinschi

Controversatul om de afaceri, care este condamnat la 7 ani de închisoare, dar se află în libertate, nu s-a prezentat astăzi la ședința de judecată în dosarul Lucinschi, transmite NOI.md.

În cazul în care nu se va prezenta nici la ședința viitoare, acesta va fi adus cu forța la audieri, susțin procurorii.

„Ilan Șor a fost citat ieri pentru a se prezenta astăzi la ședința de judecată. Astăzi dimineață, prin intermediul avocații, am fost informați că Ilan Șor este în imposibilitate de a se prezenta la ședința de astăzi și posibilitatea de a se prezenta la următoarele ședințe. Vom verifica motivul refuzului și, dacă la ședința viitoare nu se va prezenta, vom dispune aducerea silită a acestuia. Este ultimul martor al acuzării. Este unul dintre martorii cheie”, a declarat procurorul de caz.

Totodată, Chiril Lucinschi susține că nu cunoaște provenineța banilor oferiți de Șor, însă a specificat că aceasta ar fi o datorie.

„Nu vreau să mă bag în premoniții. El poate să spună adevărul și sper cu asta toată povestea să se termine. Omul a avut datorii pe care trebuia să le achite și a făcut acest lucru”, a spus fostul deputat.

Chiril Lucinschi se declară, în continuare, nevinovat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load