X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

A vrut să se îmbogățească din furtul grilelor de canalizare (VIDEO)

8 noi. 2017,, 13:31   Capitala
3951 0

Poliţiştii au identificat şi reţinut un individ în vîrstă de 25 ani, originar din raionul Ialoveni, care este bănuit de furtul a unor grile din metal de canalizare pluvială în valoare de peste 10 000 lei, notează NOI.md.

Incidentul ar fi avut loc la finele lunii septembrie curent, fiind semmnalat cazul de către persoanele responsabile de exploatare şi gestiune a fîntînilor de canalizare. În acest context au fost demarate acţiuni speciale de investigaţii, care au dus la stabilirea tuturor circumstanţelor comiterii furtului. Bănuitul le-ar fi demontat pe timp de noapte şi le-ar fi transportat ulterior la un punct de colectare a metalului uzat cu scopul comercializării grilelor din metal.

Astfel, forţele de ordine au stabilit agentul economic unde ar fi fost vîndute, fiind ridicate conform procedurii, iar administraţia avertizată. În acest sens, Poliţia Capitalei solicită tuturor agenţilor economici de a informa serviciul 902 , atunci cînd au sesizat cazuri analogice.

Individul este cercetat penal pentru furt în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?