“Barcelona” i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

“Barcelona” i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, susţine că Messi şi-a prelungit contractul pentru încă patru ani, dar clubul îi va oferi o înţelegere pe viaţă, conform Marca.

 

”Vă informăm că jucătorul nostru, Lionel Messi, şi-a reînnoit înţelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viaţă”, a declarat Oscar Grau.

Andres Iniesta a semnat o înţelegere identică în urmă cu puţin timp, după ce conducerea a tot amânat discuţiile cu veteranul echipei. Cei de la Marca susţin că Messi va putea să-şi rezilieze oricând noul contract, iar salariul se va ridica la 35 de milioane pe an. Clauza de reziliere a fost fixată la 300 de milioane de euro.

Singura problemă, ca pînă acum, este că Messi n-a semnat! După ce preşedintele Bartomeu a susţinut în repetate rînduri că Messi a semnat, dar acest lucru n-a fost făcut public, sau că tatăl lui Messi a semnat în numele fiului său, e rîndul directorului executiv să vorbească despre contractul argentinianului. Rămîne de văzut cum se va încheia această telenovelă.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load