X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

“Barcelona” i-a oferit un contract pe viaţă lui Messi

23 oct. 2017,, 23:30   Sport
3237 0

Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, susţine că Messi şi-a prelungit contractul pentru încă patru ani, dar clubul îi va oferi o înţelegere pe viaţă, conform Marca.

”Vă informăm că jucătorul nostru, Lionel Messi, şi-a reînnoit înţelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viaţă”, a declarat Oscar Grau.

Andres Iniesta a semnat o înţelegere identică în urmă cu puţin timp, după ce conducerea a tot amânat discuţiile cu veteranul echipei. Cei de la Marca susţin că Messi va putea să-şi rezilieze oricând noul contract, iar salariul se va ridica la 35 de milioane pe an. Clauza de reziliere a fost fixată la 300 de milioane de euro.

Singura problemă, ca pînă acum, este că Messi n-a semnat! După ce preşedintele Bartomeu a susţinut în repetate rînduri că Messi a semnat, dar acest lucru n-a fost făcut public, sau că tatăl lui Messi a semnat în numele fiului său, e rîndul directorului executiv să vorbească despre contractul argentinianului. Rămîne de văzut cum se va încheia această telenovelă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?