Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce au făcut reprezentanții agențiilor turistice din Rusia în Moldova?

2 oct. 2017,, 14:10   Societate
1885 0

"Mă bucur să constat că în relaţiile dintre Moldova şi Rusia se atestă o perioadă bună şi constructivă", a declarat preşedintele Igor Dodon în cuvîntul său de salut către participanţii mesei rotunde "Descoperă Moldova ospitalieră", care s-a desfăşurat în acest weekend.


La eveniment au participat reprezentanţii a peste 40 de agenţii turistice din Rusia, care au venit în Moldova cu scopul de a organiza o excursie pentru turiştii ruşi.

Şeful statului i-a mulţumit ambasadorului Rusiei la Chişinău, Farit Muhametşin, care a lansat ideea de a organiza un asemenea eveniment în vederea stabilirii de noi contacte între industriile turistice ale Rusiei şi Moldovei.

"Mă bucur că aţi văzut totul cu ochii voştri în Moldova. Republica Moldova este o ţară deschisă, prietenoasă şi ospitalieră. Vrem să fim prieteni cu voi", a spus preşedintele, adresîndu-se reprezentanţilor agenţiilor de turism din Rusia.

Ambasadorul Farit Muhametşin a mulţumit Moldovei în numele Federaţiei Ruse pentru faptul că reprezentantul republicii a susţinut desfăşurarea următoarei adunări generale a industriei mondiale a turismului la Sankt-Petersburg.

"Sînt recunoscător preşedintelui Republicii Moldova şi administraţiei lui pentru susţinerea ideii de a desfăşura evenimentul «Descoperă Moldova ospitalieră» pentru agenţiile de turism ruse", a spus el.

În cadrul discuţiilor purtate de reprezentanţii agenţiilor de turism din Rusia cu colegii lor moldoveni, a avut loc un schimb de opinii interesant şi substanţial privind organizarea unor excursii concrete. În special, s-a vorbit despre organizarea unui tur vinicol de la Moscova, de vineri pînă duminică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?