COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7918
Criza energetică stiri: 533

În Moscova a fost prins un şofer cu 1457 de amenzi neachitate

28 apr. 2021,, 20:30   Ştiri Auto
1831 0

Poliția rutieră metropolitană din Moscova a identificat în trafic şi a tras la răspundere un şofer pe numele căruia au fost înregistrate în total 1.457 de încălcări!

Valoarea tuturor amenzilor se ridică la peste două milioane de ruble (peste 22.000 de euro), astfel încît, fără nicio ezitare, automobilul pe care îl conducea la moment a fost indisponibilizat şi trimis la parcarea specială.

Conducătorul auto, care pretinde la titlul de campion al încălcărilor în trafic, a fost găsit în timpul unei operaţiuni comune a mai multor instituţii de drept, inclusiv a forţelor de ordine, desfăşurate în regiunea Zelenograd.

Șoferul în vîrstă de 31 de ani, pe lîngă amenzile deja existente, a primit o serie de procese verbale în temeiul articolului 20.25 din Codul Administrativ al Federaţiei Ruse. Acesta prevede fie atragerea la răspundere sub forma dublării sumei amenzilor, fie arest administrativ pentru pînă la 15 zile.

Mașina pe care o conducea a fost arestată și transportată la o parcare specială. Cu ce autoturism a comis exact încălcările, dar şi care este natura lor, nu s-a menţionat. Dar în total, pe parcursul celor trei luni ale acestui an, Poliţia din Moscova a emis peste 170.000 de procese verbale pentru evaziune de la achitarea amenzilor.


Recordul curent de amenzi neplătite se consideră a fi cel înregistrat în februarie 2020. Un posesor de BMW a fost oprit în zona Barvikha din suburbia Moscovei, iar poliţia a descoperit că a acumulat 2.130 de încălcări, conducea în acel moment fără un permis de conducere şi s-a opus reţinerii. Instanța l-a condamnat atunci la șapte zile de arest administrativ, după care șoferul a fost urmărit penal pentru neachitarea amenzilor.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X