Google a făcut un anunț legat de noile schimbări

Google a făcut un anunț legat de noile schimbări

Google e cel mai important motor de căutare din lume și sute de milioane de utilizatori se bazează pe el.

Acum, compania se duce mai departe și modifică cel mai folosit browser: Chrome. Cea mai cerută opțiune a utilizatorilor va fi, în sfîrșit, implementată și asta va schimba radical modul în care folosești produsele companiei. Ochii tăi îți vor fi recunoscători, mai ales noaptea.

Modul întunecat pentru tot felul de produse digitale ajută mult utilizatorii care muncesc noaptea. Astfel, oboseala resimțită nu mai e la fel de mare și lumina nu mai e așa deranjantă. Acum, Google face același lucru cu Chrome.

Despre noua opțiune se vorbește de ceva timp. Asta deși există teme care facilitează schimbarea cromaticii în browser. Dar un mod nativ întunecat ajută mai mulți oameni și navigarea pe net e mai facilă.

Recent, Google Chrome a fost actualizat la cea mai nouă versiune, care include și modul întunecat. Din păcate, probabil că nu este gata în proporție de 100% și acesta e și motivul pentru care nu o poți activa din vreun meniu.

Cum activezi modul întunecat pe Google Chrome
Dacă vrei să ai o temă întunecată în Chrome activă în mod nativ, nu trebuie decît să modifici ceva la scurtătura de pe desktop. Aceasta e folosită ca să pornești, de regulă, browserul.

Dă click dreapta pe scurtătură și optează pentru Properties, ultima opțiune din partea de jos.

În cîmpul Target din partea de sus a ferestrei, după chrome.exe", pune un spațiu și, fără ghilimele, adaugă „–force-dark-mode". Apasă pe Apply în dreapta jos și confirmă modificările cu un click pe Ok.

Deși s-ar putea să-ți placă foarte mult acest mod și să-ți dorești să-l folosești în permanență, în orice moment poți reveni la versiunea standard de Chrome.

 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load