X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Zimbru Chișinău contestă meciul din Cupa Moldovei

4 apr. 14:15   Sport
2450 0

Clubul Zimbru Chișinău a înaintat o contestație în urma meciului lor din Cupa Moldovei cu Milsami Orhei. Contestarea se bazează pe faptul că Milsami Orhei a efectuat șase schimbări de jucători în timpul regulamentar al meciului, depășind limita de cinci înlocuiri permise.

Intrarea în teren a celui de-al șaselea jucător a fost crucială, deoarece acesta a marcat golul care a egalat scorul și a dus meciul în prelungiri. În timpul prelungirilor, Milsami a înscris încă un gol, asigurîndu-și astfel calificarea în semifinalele Cupei Moldovei.

„Echipa adversă, Milsami Orhei, a încălcat flagrant regulamentul competiției prin nerespectarea punctului 2.8. Astfel, Milsami, a efectuat în timpul regulamentar șase modificări de jucători, deși regulamentul permite doar cinci. În aceste condiții, Milsami, si-a creat un avantaj neloial practicilor Fair-Play și a obținut un plus de prospețime pe teren. Ca urmare a evenimentelor de pe teren, al șaselea jucător schimbat Vasile Luchița, a marcat la 1:1 și golul ce a dus meciul în prelungiri”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a clubului.

Conform solicitării lor, echipa a cerut departamentului de competiții al Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) să revadă protocolul meciului și înregistrările video pentru a verifica dacă a avut loc o încălcare a paragrafului 2.8 din regulamentul în vigoare și să emită o decizie cu privire la corectitudinea desfășurării partidei.

Milsami Orhei a reușit să avanseze în semifinalele Cupei Moldovei după ce a învins într-o dublă confruntare plină de suspans echipa Zimbru Chișinău, cu un scor cumulat de 4-3, obținut după prelungiri. În semifinale, Milsami va juca împotriva echipei Sheriff. Partida tur va avea loc pe 24 aprilie, iar meciul retur este programat pentru 1 mai.

2
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?