Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Fotbaliștii de la Zimbru, pe terenul de fotbal cu cîini în brațe: Ce mesaj au transmis

28 ian. 20:00   Sport
2453 0

Împreună cu Asociația obștească pentru Protecția Animalelor fără Adăpost, gruparea din capitală a lansat campania de promovare a adopției animalelor străzii.

Înaintea partidei amicale cu Petrocub Hîncești, fotbaliștii formației Zimbru au ieșit pe teren în brațe cu cîte un un cîine, dînd startul acestei campanii, transmite Noi.md cu referire la moldova1.md.

„Zimbru se implică în toate în acțiuni caritabile. Sîntem din Chișinău și susținem așa ceva." a spus fotbalistul Ștefan Burghiu.

"În general cîinii sunt ființe extraordinare care atunci cînd vii acasă și găsești mai mult decît în ochii unui om. Cîinii sunt prieteni adevărați și nu trădează niciodată." a afirmat antrenorul Lilian Popescu.

"Este o inițiativă frumoasă care presupune care presupune un rezultat și o schimbare în societate ne motivează să colaborăm." a spus voluntarul Mihai Lazăr.


Inițiava a fost susținută și de antrenorul formației hînceștene Andrei Martin care are și el un patruped.

"Sînt ființe de care trebuie să avem grijă. Trebuie să fim mereu alături de ele pentru că ne fac viața mai frumoasă. Sunt ființi care ne iubesc, iar noi trebuie să le oferim dragoste reciprocă." a adăugat Andrei Martin.

În amicalul cu Petrocub, Lilian Popescu a testat doi fotbaliști. Nichita Covali, ultima oară la FC Florești și un jucător din Ucraina. Ambii de se află în probe. "Galben-verzii" au pierdut meciul amical, scor 0:2. Vladimir Ambros a transformat un penalty în prima repriză, iar scorul final a fost stabilit după un autogol.

3
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?