X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

"Zimbru Chișinău" speră la o calificare în cupele europene

1 mar. 09:00   Sport
7539 0

Au rămas cîteva zile pînă la reluarea sezonului fotbalistic din Republica Moldova, iar FC Zimbru este gată să lupte pentru calificarea în cupele europene.

În lotul galben-verzilor s-au făcut cîteva modificări în pauza de iarnă, pentru a întări șansele echipei să ocupe un loc cît mai sus în clasamentul final. În plus, trupa lui Lilian Popescu se bate duminică și în Cupa Republicii Moldova, unde va juca cu Milsami Orhei.

„Am avut un cantonament bun și greu. Am muncit mult și sperăm în primăvară să facem rezultate bune", spune Ștefan Burghiu, căpitan la Zimbru Chișinău.

Staff-ul tehnic al clubului FC Zimbru a avut de muncă în pauza de iarnă să găsească înlocuitorii potriviți pentru cei care au plecat în ultimele săptămîni, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

„Planificăm să semnăm cu un fundaș ucrainean, dar a suferit o accidentare, din nefericire. Dacă se va recupera pînă la finalizarea perioadei de transferuri, cel mai probabil, vom semna cu el", a precizat Lilian Popescu, antrenorul Zimbru Chișinău.


Primul meci oficial în 2024 este programat duminică. Atunci, FC Zimbru va juca cu Milsami Orhei în prima manșa a sferturilor de finală din Cupa Republicii Moldova. Galben-verzii speră să treacă de această rundă și să pună mîna pe trofeu.

Cît despre campionat, trupa lui Lilian Popescu este cu gîndul la cupele europene. Din acest motiv, gruparea din Chișinău trebuie să ocupe una dintre primele trei poziții în clasamentul final.

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?