Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Japonia consideră că organizarea Jocurilor Olimpice fără spectatori ar fi "preferabilă"

18 iun. 2021,, 07:38   Sport
2531 0

Experții grupului de lucru al guvernului japonez privind dezvoltarea măsurilor împotriva răspîndirii coronavirusului au numit "preferabilă" organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo fără spectatori. Despre acest lucru a anunțat Agenția de știri Kyodo.

"Organizarea competițiilor fără spectatori va avea cel mai mic risc de răspîndire a coronavirusului pe obiectele sportive, de aceea ea este preferabilă", citează agenția textul declarației experților.

Șeful Comitetului Organizatoric al Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, Seiko Hashimoto, a declarat că au primit pachetul de propuneri în dimineața zilei de 18 iunie. Acesta va fi examinat în cadrul ședinței organizatorilor jocurilor. În același timp, s-a anunțat că guvernul ar putea merge împotriva restricțiilor și va permite pînă la zece mii de spectatori în tribune.

Pe 17 iunie, premierul japonez Yoshihide Suga a anunțat că regulile de desfășurare a evenimentelor sportive în contextul pandemiei din Japonia se vor aplica și la Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Spectatorii locali vor putea participa la competiții, cu condiția îndeplinirii anumitor cerințe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?