X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Anastasia Nichita se pregătește intens de Jocurile Olimpice

25 apr. 17:59   Sport
1573 0

Luptătoarea moldoveancă Anastasia Nichita se pregătește intens de Jocurile Olimpice de la Paris din această vară. După accidentarea la coastă compatrioata noastră s-a recuperat și a efectuat primul cantonament.

Anastasia Nichita s-a pregătit în orașul polonez Walcz, alături de antrenorul Andrei Chiperi și logodnicul său, starul artelor marțiale mixte Valeriu Mircea, care face parte din staff-ul tehnic al sportivei. Luptătoarea de 25 de ani spune că se simte din ce în ce mai bine și este tot mai optimistă înaintea Jocurilor Olimpice de vară, transmite Moldova1.

"Dacă e să fac o concluzie la acest cantonament, cred că a fost unul perfect. Din punct de vedere emoțional, am reușit să-mi revin. Primele 2 zile de antrenament aici, aveam dubii, nu eram încrezută pe saltea, îmi era frică. Azi deja și dimineața, și seara, la lupte, s-a văzut că încet-încet îmi recapăt încrederea în mine. Cred că foarte mult m-a ajutat și psihologul. Credeți-mă că încrederea în sine contează foarte mult pentru un sportiv." a spus Anastasia Nichita.

Anastasia suferise o accidentare gravă în luna februarie, la Campionatele Europene - ruptură a cartilagiului la 3 coaste. Ea a avut nevoie de aproximativ două luni pentru a se reface și a reveni la antrenamente. Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfășura între 26 iulie și 11 august. Pe lîngă Nichita, la Olimpiadă sînt calificați, pentru moment, alți 9 sportivi moldoveni: canotorii Serghei Tarnovshi, Maria Olărașu și Daniela Cociu, luptătorii Irina Rîngaci și Victor Ciobanu, arcașul Dan Olaru, halterofilul Marin Robu, Ana Dulce, care practică tirul, și Alisa Glinca, aceasta din urmă concurînd în cadrul probei de călărie.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?