Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Unde trăiește Messi la Cupa Mondială din 2022? De ce argentinienii au refuzat la hotelul de lux

23 noi. 2022,, 00:30   Sport
3187 0

Echipa argentiniană a refuzat să stea într-un hotel de lux și a făcut-o dintr-un motiv neobișnuit.

Jucătorii de fotbal argentinieni locuiesc într-un campus studențesc. Acolo există mai mult spațiu de grătar.

Messi și compania au zburat în Doha la primele ore ale zilei de joi, 17 noiembrie. Spre deosebire de majoritatea celorlalte echipe, ei nu s-au oprit la un hotel de lux. Argentinienii s-au îndreptat către apartamentele mai modeste ale campusului studențesc al Universității din Qatar.

Care este motivul unei astfel de alegeri neașteptate? Oficialii argentinieni de fotbal au decis că campusul întins va permite echipei să pregătească asado-uri delicioase. Acesta este un fel de mîncare popular la grătar obișnuit în America de Sud. Din acest motiv, argentinienii au refuzat să se cazeze în hoteluri de lux din Qatar. Pe teritoriul universității a fost creată o zonă specială pentru ca sportivii să poată găti împreună bucătăria tradițională.
Iată ce a spus o sursă de la Asociația de Fotbal din Argentina:

„Am vizitat campusul de mai multe ori și l-am ales nu numai pentru că condițiile sînt excelente, ci și pentru că există un spațiu deschis pentru asado. Un lucru foarte important pentru fotbaliști, pentru că face parte din cultura argentiniană. Vrem ca băieții să se simtă ca acasă. Sarcina lor este să se concentreze pe fotbal, iar noi vom face totul pentru a le crea condiții favorabile. Alte echipe au stat în hoteluri de lux, dar noi avem obiective diferite. Ne dorim să cîștigăm Cupa Mondială, și nu să nu depășim restul lumii în ceea ce privește calitatea cazării”..


Тренажёрный зал в кампусе

Комната кампуса в Катаре

Холл университетского кампуса в Катаре

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?