X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 502
Preşedintele stiri: 3997

Un moldovean joacă într-un meci din cadrul International Champions Cup

22 iul. 2018,, 11:00   Sport
2266 0

Virgiliu Postolachi este primul moldovean care joacă într-un meci din cadrul prestigiosului turneu amical International Champions Cup.

Legitimat la Paris Saint-Germain, atacantul în vîrstă de 18 ani a fost introdus în teren în minutul 72 în partida cu Bayern Munchen ce s-a disputat la Klagenfurt, în Austria. Postolachi l-a înlocuit pe Adrien Rabiot cînd PSG-ul era condus cu 1-2. Deşi a deschis scorul în minutul 31 prin Thimoty Weah, fiul fostului mare jucător liberian George Weah, campioana Franţei nu a fost în stare să țină ritmul și în repriza a doua. Deţinătoarea titlului din Bundesliga a înscris de trei ori prin Javi Martinez, Renato Sanches şi Joshua Zirkzee, iar Bayern Munchen s-a impus cu 3-1.

Moldoveanul Virgiliu Postolachi nu s-a prea evidențiat în cele 18 minute jucate, însă va mai avea ocazia s-o facă în alte meciuri. Asta, deoarece Paris Saint Germain mai are programate încă două partide pînă la sfîrşitul lunii. Pe 28 iulie parizienii vor întîlni pe Arsenal londra, iar două zile mai tîrziu - pe Atletico Madrid.

International Champions Cup este un turneu amical ce se desfăşoară pe toate continentele înaintea startului campionatelor interne a țărilor europene. Campioana în exerciţiu este FC Barcelona, iar la ediţia curentă participă din nou echipe de calibru, cum ar fi Real Madrid, Juventus Torino, Manchester City, Borussia Dortmund sau FC Liverpool.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?