X 
Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Titlu mondial nou pentru McGregor de Moldova: Dumitru Sîrbu l-a învins pe belgianul

28 apr. 2022,, 21:21   Sport
8181 0

Dumitru Sîrbu, cel supranumit McGregor de Moldova, a cucerit un nou titlu mondial la Muay Thay la o gală care a avut loc în Belgia. Compatriotul nostru, care este ofițer în Armata Națională, l-a învins pe un favorit al gazdelor, Nafi Bilalovski.

Dumitru Sîrbu a fost singurul moldovean care a participat la gala „Fights at the Border” care a avut loc în Belgia, transmite tv8.md.

Sportivul nostru și-a apărat centura pentru titlul mondial la categoria de 65 de kilograme împotriva belgianului Nafi Bilallovski, pe care l-a învins după o luptă care a durat 5 reprize.

Dumitru Sîrbu nu se mulțumește cu titlul mondial la Muay Thay și are ca scop victorii în continuare în cadrul celor mai prestigioase gale.

Cel supranumit McGregor de Moldova, a declarat că are toată susținerea conducerii Ministerului Apărării și de aceea îi este ușor să îmbine activitatea de sportiv cu meseria de ofițer în Armata Națională.


Dumitru Sîrbu este pregătit de antrenorul Nicanor Trocin și a început activitatea profesionistă în anul 2014.

Sportivul mai are în palmares titlurile de campion european și mondial la kickboxing, dar și campion european la Muay Thay.

În anul 2019, Sîrbu a devenit în premieră campion mondial la Muay Thay.

Pînă acum luptătorul a disputat 21 de confruntări și a obținut 15 victorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?