X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sheriff Tiraspol s-a calificat în sferturile finalei Cupei Moldovei

28 oct. 2021,, 12:00   Sport
3787 0

Sheriff Tiraspol s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Moldovei. "Galben-negrii" au învins fără drept de apel gruparea Saksan Ceadîr-Lunga din a treia ligă valorică, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Sheriff s-a impus pe teren propriu cu scorul de 6-0. Golurile au fost marcate de Castaneda, Dago, Khalid de două ori, Addo şi Cojocaru.

S-a calificat în faza următoare a competiţiei şi Milsami Orhei. "Vulturii roşii" au eliminat-o pe divizionara secundă FCM Ungheni. Echipa gazdă a cîștigat cu scorul de 5-1. Nazar, Pîslă de două ori, Istrati şi Antoniuc au marcat pentru gruparea orheiană, iar golul oaspeţilor a fost înscris de Arama.

Zimbru Chişinău va juca la fel în sferturile de finală. "Galben-verzii" au dispus de Speranţa Drochia, divizionară secundă, scor 4-1.

FC Floreşti, ultima clasată în Divizia Naţională, a obţinut prima victorie în meciurile oficiale după aproape jumătate de an. Echipa antrenată de Iurie Groşev a învins în optimile de finală ale Cupei Moldovei pe FC Sîngerei, formaţia ce evoluează în al treilea eşalon valoric cu scorul de 3-1.


Meciurile din sferturile de finală se vor disputa anul viitor. În această fază a competiţiei, FC Floreşti se va confrunta cu deţinătoarea trofeului Sfîntul Gheorghe Suruceni, Milsami Orhei cu Zimbru Chişinău, iar CSF Bălţi cu Dinamo-Auto Tiraspol.

Sheriff Tiraspol va lupta pentru un loc în semifinale cu Petrocub Hînceşti. Pînă atunci, însă, cele două formaţii se vor confrunta duminică în Divizia Naţională.

După acest meci, Sheriff va juca pe teren propriu cu Inter Milano în faza grupelor Ligii Campionilor. Partida se va disputa pe 3 noiembrie la Tiraspol şi va fi transmisă în direct de PRIME şi CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?