X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Federația Moldovenească de Fotbal a primit licență pentru televiziune

13 ian. 2022,, 17:42   Sport
2302 0

În Republica Moldova va apărea un nou canal de televiziune dedicat sportului, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

În ședința din 12 ianuarie, Consiliul Audiovizualului a eliberat licență de emisie pentru un nou post de televiziune cu tematică sportivă – „WE SPORT TV”, care va fi difuzat prin intermediul distribuitorilor de servicii media audiovizuale. Licența de emisie a fost obținută de către Federația Moldovenească de Fotbal și este valabilă nouă ani. Conform proiectului prezentat Consiliului Audiovizualului, 95% din emisie va fi asigurată prin producție proprie.

Alexandru Grecu, reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal, responsabil pentru comunicare și proiecte media a informat că postul de televiziune va fi susținut de parteneri importanți ai FMF - FIFA și UEFA, cu care Federația Moldovenească de Fotbal deja a ajuns la un acord preliminar. Potrivit lui Alexandru Grecu, operatorul național de telecomunicații, Moldtelecom, și-a arătat disponibilitatea de cooperare cu viitorul post de televiziune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?