Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Ratingurile sînt impresionante: Toată țara a urmărit cine va merge la Eurovision din partea Moldovei

21 feb. 18:45   Showbiz
2225 0

Zeci de mii de oameni au stat cu ochii pe postul public de televiziune în timpul difuzării finalei preselecției naționale a concursului Eurovision. Datele arată că evenimentul a fost urmărit cu interes sporit pe platformele online, dar și pe platforma Uniunii Europene pentru Radio și Televiziune.

Potrivit măsurătorilor, în medie, pe minut, etapa finală a preselecției finale a fost privită de peste 37 de mii cinci sute de oameni, transmite Moldova1.

Punctul maxim de audiență a constituit 82 de mii șase sute de telespectatori. Este de menționat că și în reluare preselecția a fost urmărită cu interes.

Aici vorbim de o medie de peste 22 de mii trei sute de oameni pe minut, iar punctul de vîrf - peste 56 de mii de telespectatori.

Pe platforma Uniunii Europene pentru Radio și Televiziune, finala preselecției finale a fost urmărită de peste 97 de mii de ori.


Subliniem că piesa Nataliei Barbu - „In The Middle” a fost vizionată pe platforma internațională de peste 164 de mii de ori.

Vizualizări impunătoare s-au înregistrat și pe paginile de facebook ale Teleradio Moldova, unde a fost difuzată în direct etapa finală a concursului.

Pagina Compania Teleradio Moldova a acumulat aproape 42 de mii de vizualizări, iar TV Moldova 1 aproape 21 de mii 200.

În același timp, finala preselecției a înregistrat peste 15 mii de vizualizări pe pagina Eurovision Moldova.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?