X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Leo Messi a luat foc! Ce a spus vedeta de la PSG despre arbitrul partidei Argentina - Peru

15 oct. 2021,, 13:45   Sport
3144 0

Argentina a deschis scorul pe finalul primei reprize, prin golul lui Lautaro Martinez. Jucătorul lui Inter a ajuns la centrarea lui Molina și a trimis cu capul în poarta apărată de Gallese.

La finalul partidei, Leo Messi, vedeta argentinienilor, a lăsat cîteva impresii pe rețelele de socializare. Superstarul de la PSG a recunoscut că a fost un meci extrem de dificil și s-a arătat dezamăgit de arbitrajul partidei, transmite Noi.md cu referire la digisport.ro.

Messi l-a criticat pe centralul brazilian Wilton Sampaio pentru deciziile pe care le-a luat, iar sextuplul cîștigător al Balonului de Aur este de părere că arbitul încearcă prin orice mijloace să pună bețe-n roate reprezentativei Argentinei.

”Un meci greu, dificil de jucat. A fost mult vînt, s-au închis bine și nu au lăsat spații. Arbitrul a făcut ce face de obicei atunci cînd conduce meciurile noastre.

Pare că o face intenționat, dar asta este. Am luat trei puncte importante care ne aduc mai aproape de obiectivul nostru”, a scris Leo Messi pe Instagram.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?