Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Sheriff Tiraspol joacă în deplasare cu Real Madrid

28 sep. 2021,, 10:15   Sport
2026

Marţi, Sheriff Tiraspol joacă în deplasare cu Real Madrid, pe Estadio Santiago Bernabeu. Partida va începe la ora 22:00 şi va fi transmisă în direct în Republica Moldova.

La conferinţa de presă au vorbit şi reprezentanţii clubului moldovean. Printre ei, mijlocaşul columbian, Frank Castaneda, cel care s-a declarat un mare fan al formaţiei Real Madrid, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Visam să joc pe acest stadion. De cînd eram mic urmăream Real Madrid şi îmi plăcea formaţia galactică. Cînd l-au cumpărat pe James Rodriguez, sentimentul de apropiere a crescut” a mărturisit Frank Castañeda, într-o conferinţă de presă.

„Defensiv sîntem puternic, bine organizaţi. Cred că traversăm un moment excelent. Am văzut Real Madrid în partida cu Inter şi cred că putem produce o mică surpriză. Aşa cum am făcut şi cu Şahtior. Pentru mine, să fiu pe acest stadion, contra unor jucători atît de cunoscuţi, de mari, deja este un vis. Vreau să mă bucur de aceste 90 de minute şi sînt convins că pot demonstra ceva”, a mai spus jucătorul lui Sheriff.

Întrebat cu cine ar face schimb de tricouri la final, Castaneda a explicat: „Benzema, Hazard, Modric, cu oricare dintre ei. Dar, să aşteptăm să vedem cum ne vom descurca pe teren, pentru că uneori, uiţi de aceste detalii”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав