X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

MECI DE FOC între Zimbru Chişinău şi Petrocub Hînceşti

24 sep. 2018,, 08:12   Sport
2289 0

Record de asistenţă în această ediţie a Diviziei Naţionale de fotbal! Meciul Zimbru Chişinău - Petrocub Hînceşti a fost urmărit din tribune de 5500 de suporteri. Cele două formaţii însă nu au prea reuşit să-i bucure.

Partida jucată pe stadionul Zimbru s-a terminat la egalitate, scor alb, 0-0. Un suporter a plecat, totuşi, fericit acasă. În urma unei tombole organizate de conducerea clubului "galben-verde", un bărbat din capitală a cîştigat un automobil.

La tombolă au participat toţi cei care și-au procurat bilet la acest meci."Am venit pe jos, dar mă duc acasă cu maşina. Sunt foarte fericit! Sunt fanul echipei Zimbru Chişinău. Le mulţumesc celor care au organizat acest eveniment", a spus Vlad Negară, cîştigător.Petrocub a fost mai aproape de a obţine victoria în partida cu Zimbru. Hînceştenii au ratat trei ocazii uriaşe de marca. În minutul 65, arbitrul Veaceslav Banari a dictat penalty, însă Victor Mudrac l-a ratat."Şi marii maeştrii au ratat penalty-uri.

Chiar şi Roberto Baggio. Eu nu am văzut penalty-ul. M-am întors cu spatele. O să mă uit pe urmă. Fiecare poate greşi. Vreau să-l felicit pe portarul Zimbrului cu debutul frumos. Cred că el astăzi a fost eroul meciului", a spus Lilian Popescu, antrenor Petrocub.Mai tîrziu, Arcadie Rusu a şutat puternic din interiorul careului, însă portarul portughez al Zimbrului, Mickael Meira, a fost la post.

În prelungiri, Petrocub a putut da lovitura, însă acelaşi Meira a intervenit miraculos şi a scos balonul de pe linia porţii după o execuție a lui Artur Patraş.


"Am fost şi eu portar. I-aş da meritele portarului nostru. Pentru este un lucru îmbucurător faptul că băieţii au reuşit să facă faţă intensităţii meciului pînă la final. Pînă la urmă avem o persoană fericită. A plecat cu maşina acasă. El e cel mai fericit după meciul de astăzi", a spus Sorin Colceag, antrenor Zimbru.

Dinamo Auto Tiraspol a furnizat surpriza etapei. Ultima clasată a reuşit să învingă pe teren propriu vicecampioana Milsami Orhei cu scorul de 1-0. Liderul Sheriff Tiraspol a învins-o pe Zaria Bălţi cu 5-2 după ce a fost în dezavantaj de două goluri. Într-o altă partidă, Speranţa Nisporeni s-a impus în faţa formaţiei Sfîntul Gheorghe Suruceni cu 4-1.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?