Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Meciul dintre Juventus - Porto s-a încheiat cu victoria portughezilor

18 feb. 2021,, 08:02   Sport
1621 0

Porto a învins-o pe Juventus, scor 2-1, în manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor.

Confruntarea de Estadio do Dragao a început brusc. Chiar la prima fază a meciului, gazdele au profitat de o gafă imensă în defensiva lui Juve. Porto i-a împins pe elevii lui Pirlo pînă spre propria poartă cu un presing agresiv, scrie gsp.ro.

Balonul a ajuns chiar la goalkeeperul Szczesny, care i-a pasat în careu lui Bentancur. Presat, uruguayanul a jucat înapoi „acasă”, însă a trimis prea slab. Atent, Mehdi Taremi a profitat și marcat, după o contră bine pusă la portarul campioanei din Serie A. Mingea a intrat în plasă în minutul 1:00!

Deși „Bătrîna Doamnă” a dat semne de revenire pînă la pauză, iar „foarfeca” lui Rabiot l-a pus în reală dificultate pe Marchesin ('41), tot Porto a punctat, scenariul repetîndu-se în partea a doua.

În primele momente ale actului secund, Marega a fructificat o altă gaură inadmisibilă în apărarea bianconerilor! Servit de Manafa în careu, francezul l-a învins pe Szczesny cu o execuție la scurt, din cîțiva metri.


Golul lui Chiesa ('82) - șut în diagonală, contre-pied - o ține în cărți pe Juve pentru duelul decisiv de peste 3 săptămîni.

Cristiano Ronaldo, inexistent în țara natală, putea să se remarce pe final. CR7 cerut un penalty în prelungiri. După ce s-a consultat cu arbitrii din cabina VAR, „centralul” Del Cerro a dat cîștig de cauză „dragonilor”.

Porto - Juventus 2-1 » FINAL

Au marcat: Taremi '1, Marega '46 / Chiesa '82

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?