X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Preliminarii Euro 2024: Partida dintre Israel și Elveția, amînată oficial

9 oct. 2023,, 10:30   Sport
2838 0

Israel ar fi trebuit să joace joi cu Elveția, la Tel Aviv, dar partida din Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 a fost amânată de UEFA, scrie hotnews.ro.

Federația de Fotbal din Israel solicitase reprogramarea partidelor cu Elveția și Kosovo, după ce mișcarea islamistă Hamas a lansat sâmbătă cel mai mare atac asupra Israelului din ultimii ani.

„În lumina actualelor condiţii de securitate din Israel, UEFA a decis să amâne toate meciurile prevăzute în această ţară în următoarele două săptămâni. Noile date vor fi confirmate în timp util.

UEFA își rezervă câteva zile pentru a evalua dacă meciul dintre Kosovo și Israel din preliminariile Euro 2024 poate avea loc la data planificată, 15 octombrie, sau necistă amânare.

UEFA va continua să monitorizeze îndeaproape situația și va rămâne în contact cu toate echipele implicate înainte de a lua decizii cu privire la noile date și la eventualele modificări ale altor meciuri viitoare” – a anunțat forul fotbalistic, pe site-ul oficial.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?