X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

În play-off-ul Ligii Europei Sheriff Tiraspol va întîlni PE Qarabag Agdam

15 aug. 2018,, 14:10   Sport
3261 0

Sheriff Tiraspol va întîlni PE Qarabag Agdam în play-off-ul Ligii Europei dacă va reuși să elimine mîine campioana Islandei, Valur Reykjavik, din Turul 3 preliminar.

Azerii au remizat aseară cu BATE Borisov, scor 1-1, și n-au reușit să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor. Qarabag a pierdut cu scorul general de 1-2, asta după ce în prima manșă a fost învinsă chiar pe teren propriu cu 0-1.

Tot aseară a fost eliminate și Spartak Moscova, care a remizat pe teren propriu cu PAOK Salonic, scor 0-0. Cum însă în meciul-tur clubul moscovit a pierdut cu 2-3, el își va continua evoluția déjà în Liga Europei.

Dinamo Kiev s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, reușind să elimine pe Slavia Praga. După remiza din prima-manșă, scor 1-1, vicecampioana Ucrainei s-a impus pe teren propriu cu 2-0. Pentru gazde au marcat Verbici și Besedin.

Benfica Lisabona a eliminat-o din competiție pe Fenerbahce Istanbul. După victoria de acasă cu 1-0, echipa portugheză a remizat aseară în deplasare, scor 1-1.

Ajax Amsterdam a surclasat formația Stadard Liege cu 3-0 și s-a calificat în play-off-ul celei mai tari competiții inter-cluburi cu scorul general de 5-2.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?