X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

FMF a semnat un perteneriat cu Federația de Fotbal din Țările de Jos: Ce prevede

31 ian. 2023,, 19:30   Sport
1611 0

Federația Moldovenească de Fotbal a semnat un parteneriat cu Federația de Fotbal din Țările de Jos (KNVB) cu scopul dezvoltării unei platforme online în sprijinul antrenorilor moldoveni și a unei platforme pentru eficientizarea managementului Naționalelor Moldovei.

Delegația din Țările de Jos a fost reprezentată la acest eveniment de către Johannes Henkens (director Dotcomsport), Joeri Houniet (reprezentant al Departamentului dezvoltare digitală fotbalistică KNVB) și Pieter Machiel Bos Stijn (reprezentant KNVB). FMF a fost reprezentată de către Serghei Butelschi (secretar general), Dragoș Hîncu (vicepreședinte), Dănuț Oprea (director tehnic), conducători și reprezentanți ai Departamentelor FMF.

În conformitate cu Strategia 2020-2024 a FMF, lansată în 2020, Federația Moldovenească de Fotbal își propune să creeze un instrument online pentru toți antrenorii din Moldova. Platforma online Rinus va conține planuri de antrenament și modele de exerciții. Astfel, toți antrenorii de fotbal din Moldova vor beneficia de informații foarte utile. Aceștia vor putea folosi la antrenamente modelul olandez, mai ales că Rinus Football este implementat de KNVB la toate categoriile de vârstă.

În același timp, platforma online pentru eficientizarea managementului Naționalelor Moldovei va include mai multe module – pentru antrenori, scouting, medical, etc. Cluburile vor avea acces la această platformă nouă, ceea ce presupune o eventuală colaborare a antrenorului Naționalei cu tehnicienii echipelor noastre.

În acest moment Departamentul IT al FMF condus de Dumitru Palade lucrează la implementarea acestor noi platforme.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?