Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mesajul FMF de Ziua Mondială a Fotbalului

10 dec. 2023,, 13:20   Sport
2226 0

De Ziua Mondială a Fotbalului Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a venit cu un mesaj de felicitare, notează Noi.md.

"Există o versiune răspîndită precum că Organizația Națiunilor Unite a venit cu inițiativa de a serba anual, pe 10 Decembrie, Ziua Mondială a Fotbalului. Cu toate că decizii oficiale în acest sens nu au fost adoptate - 10 Decembrie a devenit ziua în care pasionații din toată lumea serbează Fotbalul.

Fotbalul este una dintre cele mai frumoase invenții ale omenirii. Numărul mare de pasionați confirmă că Fotbalul este unul dintre cele mai răspîndite fenomene sociale pe glob. Astăzi Fotbalul este prezent pe toate continentele și practic în toate țările lumii. Prin urmare Fotbalul merită onorat și sărbătorit la nivel mondial", se arată în mesajul de felicitare.

FMF mai subliniază că fotbalul este mult mai mult decît un gen de sport.

"Fotbalul este o cultură și filozofie de viață. Fotbalul educă disciplina și responsabilitatea personală, și ne învață să cooperăm eficient în echipe. Fotbalul ne învață să fim competitori inventivi și cinstiți. Pentru asta Fotbalul este iubit și prețuit".


0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?