X 
Cazul Șor stiri: 599

Elon Musk, surprins în tribunele Cupei Mondiale din Qatar

19 dec. 2022,, 13:30   Sport
2965 0

Elon Musk și ginerele fostului președinte american Donald Trump, Jared Kushner, au fost spectatori pe stadion la finala Cupei Mondiale din Qatar de duminică, transmite digi24.ro.

Noul șef al Twitter și fostul consilier din administrația Trump de la Casa Albă, Jared Kushner, au fost văzuți împreună la finala Cupei Mondiale 2022 din Qatar în orașul Lusail, meci disputat între Franța și Argentina. Argentina a cîștigat partida la penaltiuri, după un egal 3-3 la finalul celor 120 de minute de joc. Acesta este primul trofeu de Cupă Mondială pe care Messi îl cîștigă.Musk a postat pe Twitter imagini din timpul meciului cu goluri de la ambele echipe. Acesta a scris că utilizatorii rețelei sociale postau „24.000 de mesaje pe secundă” atunci cînd Franța a înscris cel de-al treilea gol. Despre acest moment spune că reprezintă „cel mai mare” număr „dintotdeauna pentru o Cupă Mondială”, transmite Insider.

Șeful Tesla și SpaceX s-a întîlnit la meci și cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan, aceasta nefiind prima întîlnire dintre cei doi.


2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?