AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 740
Preşedintele stiri: 3209

Djokovic deține 80% din acțiunile unei companii de biotehnologie

20 ian. 07:20   Sport
1565 0

Novak Djokovic deține 80% din acțiunile unei companii daneze de biotehnologie, care lucrează la un tratament medical împotriva Covid. Dezvăluirea a fost făcută de către directorul executiv al QuantBioRes, care a refuzat să precizeze cîți bani a dat tenismenul sîrb pentru a deveni acționar majoritar.

Ivan Loncarevic, directorul executiv al companiei daneze QuantBioRes, a declarat pentru Reuters că tenismenul a cumpărat 80% din acțiuni în luna iunie 2020, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

Cercetătorii de la QuantBioRes, care are puncte de lucru în Danemarca, Slovenia, Australia, lucrează pentru dezvoltarea unui tratament pe bază de peptide, pe care vor să-l testeze în vară.

Novak Djokovic a fost expulzat din Australia după ce a pierdut recursul în instanţă împotriva anulării vizei sale și nu a mai putut participa la Australian Open.

Viza lui Djokovic, care este nevaccinat, a fost revocată pentru a doua oară vineri, după ce ministrul imigraţiei, Alex Hawke, a declarat că prezenţa sîrbului în Australia reprezintă un risc pentru sănătatea publică. Aceasta urmează controversei privind decizia de a acorda lui Djokovic o scutire de la cerinţele de vaccinare COVID pentru a juca la Australian Open.


Lui Djokovic i-a fost revocată prima dată viza la sosirea la Melbourne, dar a cîştigat un recurs în instanţă împotriva acestei anulări care i-a permis să rămînă în Australia.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав