X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Novak Djokovic a renunţat la turneul Masters de la Miami

17 mar. 04:30   Sport
1556 0

Sîrbul Novak Djokovic, numărul unu mondial al tenisului masculin, a declarat forfait sîmbătă pentru turneul ATP Masters 1.000 de la Miami, care va avea loc între 20 şi 31 martie, la cîteva zile după ce a fost eliminat surprinzător în turul 3 al turneului de la Indian Wells, informează AFP.

"Din păcate, anul acesta nu voi juca la turneul de la Miami. În această etapă a carierei mele, trebuie să găsesc un echilibru între viaţa mea privată şi programul meu profesional", a scris sîrbul în vîrstă de 36 de ani pe reţelele de socializare.

Luni, Djokovic a fost eliminat în turul 3 la alt turneu Masters 1.000 din SUA, cel de la Indian Wells, de italianul Luca Nardi, în vîrstă de 20 de ani, locul 123 ATP.

Cîştigătorul a 24 de turnee de Mare Şlem a revenit în circuit în California după înfrîngerea pe care a suferit-o în ianuarie în semifinala de la Australian Open.

"Sînt într-un ciclu negativ de trei sau patru turnee", a explicat sîrbul după înfrîngerea în faţa lui Nardi.


"Joc mai puine turnee, sînt mai selectiv, aşa că nu mă simt deloc bine să pierd atît de devreme. Nu am cîştigat încă niciun titlu anul acesta, nu sînt obişnuit cu aşa ceva, dar asta e situaţia", a adăugat el.

Djokovic nu a indicat unde va juca din nou, în condiţiile în care se apropie sezonul pe zgură, cu turneul de la Monte Carlo, programat între 7 şi 14 aprilie.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?