Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

La Belgrad, Djokovic a fost întîmpinat ca un erou

18 ian. 2022,, 09:45   Sport
2084 0

Jucătorul sîrb de tenis Novak Djokovic a sosit la Belgrad din Australia: scandalul cu privire la scutirea medicală de la vaccinare s-a încheiat cu deportarea, iar campionatul de tenis Australian Open a început fără prima rachetă a lumii, relatează Noi.md.

În zilele următoare, sportivul nu intenționează să facă declarații publice.

În ajun, pe fațada celei mai înalte clădiri din Belgrad, au fost afișate timp de o oră cuvinte de susținere pentru Djokovic. La aeroport, el a fost întîmpinat ca un erou național de fanii cu steaguri ale Serbiei, scrie euronews.com.

Iată ce spun locuitorii Serbiei:

"Îmi pare foarte rău că Novak s-a pomenit într-o astfel de situație, sper că va putea participa la alte turnee Grand Slam, de exemplu la Roland Garros. Îl iubim foarte mult și vrem să-l încărcăm cu energie pozitivă".


"Nu știu ce va face în continuare, sper că va găsi o posibilitate de a juca în alte competiții și că i se va oferi libertatea de alegere în ceea ce privește vaccinarea".

Din Belgrad, corespondentul Euronews Serbia, Bojan Brkic, transmite:

"Procesul necazurilor s-a încheiat treptat, iar astăzi societatea sîrbă este interesată să afle două lucruri. În primul rînd care vor fi acțiunile ulterioare ale lui Djokovic, va rămîne în Serbia și va continua antrenamentul sau va merge în Spania. A doua întrebare este ce se va întîmpla la următoarele competiții. Știm deja că organizatorii Roland Garros intenționează să excludă participarea sportivilor nevaccinați. Prin urmare, toată lumea vrea să știe ce alte probleme îl așteaptă pe Novak".

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?