Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cristiano Ronaldo a căștigat premiul Golden Foot

23 dec. 2020,, 19:30   Sport
6942 0

Cristiano Ronaldo a primit premiul Golden Foot în weekend pentru a marca realizările şi performanţele sale remarcabile în fotbalul internaţional în cursul anului 2020, transmite mediafax.ro.

Ronaldo l-a învins pe rivalul său Lionel Messi şi pe atacantul Bayern München, Robert Lewandowski, în cursa pentru obţinerea prestigioasei distincţii, pentru care sînt eligibili doar jucătorii activi trecuţi de 28 de ani.

Vedetei lui Juventus i-a fost decernat premiul într-o mică ceremonie desfăşurată duminică la Torino, la doar două zile după ce a pierdut în faţa lui Lewandowski titlul pentru cel mai bun jucător masculin al anului desemnat de FIFA. Premiul Golden Foot se acordă jucătorului care a excelat cel mai bine în competiţiile internaţionale, atât la nivel de club, echipă naţională dar şi individual.

"Sînt onorat să câştig Golden Foot 2020 şi să fiu imortalizat în Promenada Campionilor, alături de unele dintre cele mai mari legende ale fotbalului din toate timpurile!" a scris Ronaldo într-o postare de mulţumire pe Instagram

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?