Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Clubul din Ligue 1 unde ar putea ajunge Cristiano Ronaldo

26 aug. 2022,, 00:30   Sport
5078 0

Cristiano Ronaldo își dorește să plece de la Manchester United și să semneze cu un club pentru a evolua în UEFA Champions League, însă a fost refuzat deja de mai multe formații de top, informează Noi.md cu referire la jurnal.md.

Totuși, se pare că pentru Ronaldo a mai apărut o variantă, Olympique Marseille, care studiază deja felul în care îl poate transfera pe lusitan.

Fostul fotbalist francez, Jean-Charles De Bono, a dezvăluit că cei de la Olympique Marseille iau în considerare să îl transfere pe Cristiano Ronaldo.

Potrivit lui De Bono, în interiorul clubului se analizează impactul economic pe care transferul portughezului l-ar avea la formația din Ligue 1, iar în opinia sa, conducerea clubului ar putea decide să îl transfere pe Ronaldo.

”Sînt cîteva motive care mă fac să cred că Cristiano Ronaldo ar putea semna cu Olympique Marseille. Cu toții știm că el are un salariu uriaș. Astăzi, în interiorul clubului, se efectuează un studiu pentru a se determina dacă își permit să îl transfere pe Ronaldo.


Asta s-a întîmplat și la PSG cînd l-a transferat pe Messi. Conducerea vrea să vadă ce impact economic ar avea transferul lui Ronaldo la Marseille. Ar fi sponsori care ar veni din toată lumea, ar însemna profit pentru club. Mai este și vînzarea de tricouri. Olympique Marseille ar vinde și mai multe tricouri în toată lumea.

Cînd Messi a ajuns la Paris, mai mulți sponsori noi au investit la PSG. S-ar întîmpla același lucru și la Marseille. Toți suporterii și-ar dori să îl vadă pe Ronaldo în tricoul lui OM. Eu am speranțe. Dacă cei din conducerea clubului își vor calcula pașii foarte bine, pot rezolva transferul lui Ronaldo foarte rapid”, a declarat Jean-Charles de Bono, citat de footballclubdemarseille.fr.

În urmă cu cîteva zile, s-a vehiculat că cei aflați la conducerea clubului Olympique Marseille ar fi luat legătura cu agentul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes, pentru a discuta despre transferul lusitanului.

Laurent Paganelli a declarat pentru Canal Football Club că există o posibilitate reală ca Ronaldo să ajungă la Marseille: ”Poate semna cu OM. Am cîteva informații!”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?