Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Alexandru Borş, Campion European U-17, întîmpinat acasă

20 iun. 2023,, 10:45   Sport
2275 0

Un moment de mîndrie pentru sportul național, în persoana tînărului luptător Alexandru Borş, care a cucerit medalia de aur la Campionatul European U-17, în limita categoriei de 80 kg, desfășurat în Albania. Sportivul a revenit aseară acasă însoțit de antrenorii lotului naţional, Sergiu Kim și Nicolae Scurtul, care au fost alături de el în drumul către victorie.

La sosirea în țară, în incinta Liceului Republican cu Profil Sportiv, echipa a fost întîmpinată de Sergiu Gurin, secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării.

Oficialul l-a felicitat pe campionul european și pe antrenorii acestuia pentru performanțele remarcabile obținute pe plan internațional, transmite Noi.md.

„Victoriile obținute de sportivii noștri la această competiție sînt importante pentru menținerea Republicii Moldova în prim-planul scenei sportive europene. Aș vrea să îi felicit pe toți cei implicați pentru efortul și tenacitatea de care au dat dovadă. În sportul de înalt nivel, reușita nu se obține fără sacrificii și devotament - concurența este la cote înalte", a declarat Sergiu Gurin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?