Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Vin înghețurile. Ce prognoze au făcut meteorologii

15 oct. 2020,, 14:00   Societate
20269

Meteorologii Serviciului Hidrometeo de stat au anunțat cum va fi vremea astăzi, dar și în următoarele șase zile.

Mîine vom avea o zi însorită, cu temperaturi generoase pentru această perioadă, de pînă la 23 de grade Celsius în raioanele de sud ale țării.

Potrivit meteorologilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vineri cerul va fi variabil, fără precipitații. Doar noaptea și dimineața se va lăsa ceața, transmite sputnik.md.

Și vîntul se domolește, astfel că vom avea parte de vreme liniștită și cu temperaturi peste normă pentru această perioadă a anului. Așadar, temperatura aerului ziua va oscila între 18 și 23 de grade Celsius, iar minimele vor coborî pînă la 8 grade în raioanele de nord ale Republicii Moldova.

Pe 17 octombrie sînt prognozate ploi, iar temperatura în termometre va coborî. Totodată, în nopțile de 18, 19 și 20 octombrie se prevăd înghețuri la suprafața solului. Începînd cu ziua de 21 octombrie, temperaturile vor crește din nou și vor ajunge pînă la 22 de grade pe timp de zi.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав