COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un medic al serviciului de urgență a fost bătut, la Ungheni

Un medic al serviciului de urgență a fost bătut, la Ungheni

Un medic al echipei de asistență medicală urgentă din raionul Ungheni a fost agresat astăzi, în timpul serviciului, de către un pacient.

Solicitantul a lovit cu pumnii medicul, care a venit să-i acorde asistență medicală urgentă. În urma acestei agresiuni, medicul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și cu o fractură a oaselor nazale, anunță autoritățile.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție. Aceștia urmează să stabilească circumstanțele incidentului, dar și măsurile care vor fi luate față de agresor.


"În perioada stării de urgență, în aceste clipe grele pentru toți cetățenii și mai ales pentru medicii, care se află în prima linie de luptă împotriva COVID-19, a avut loc un caz strigător la cer în raionul Ungheni. Astăzi, s-a produs un incident șocant, medicul echipei de asistență medicală urgentă a fost agresat fizic în timpul serviciului de către cel, care s-a adresat la Serviciul 112 și a cerut ajutor medical la etapa de prespital", se arată într-un comunicat al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă.

Colaboratorii IMSP Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească vin cu un îndemn către cetățeni să manifeste un comportament adecvat și să fie receptivi față de cei care-și supun viețile unui risc enorm.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load