TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un celebrul designer rus creează un brand turistic pentru Tiraspol

Celebrul designer rus, Artemii Lebedev, împreună cu echipa sa, vor dezvolta un brand pentru regiunea transnistreană cu scopul de a dezvolta turismul. Procesul a început în noiembrie, cînd au fost lansate primele sesiuni de marcă.

„În mod tradițional, Transnistria (n.r. regiunea transnistreană) este percepută ca un fel de regiune tensionată, închisă, îngrădită. În dezvoltarea turismului, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să încercăm să scoatem acest tabu ”, a declarat așa-zisul vicepremier de la Tiraspol, Serghei Obolonik, citat de novostipmr.com.

La întrevederea de la Tiraspol a participat și președintele Organizației Naționale a Turismului din Ucraina.

„Am organizat deja mai multe sesiuni de brand, au existat atît de multe opinii diferite, încît este foarte dificil de asamblat acest lucru într-un fel de sarcină tehnică pentru designeri. Există un set întreg de imagini. Cineva vede Suvorov, cineva coniac, cineva rîu sau cîmpuri, cineva - Uniunea Sovietică. Nu este atît de ușor să împachetezi toate acestea într-un fel de decizie de proiectare ”, a spus Ivan Liptuga, moderatorul acestor sesiuni, președintele Organizației Naționale a Turismului din Ucraina.

Artemii însuși nu a împărtășit încă idei. El a fost în stînga Nistrului în 2011, iar de atunci spune că s-au schimbat multe, precizează aceeași sursă.


„Am nevoie - de parcă nu am preistorie, niciun bagaj de informații - e nevoie să plonjez în atmosferă acum, să înțeleg tot specificul. Ulterior va apărea esența din care va fi posibilă dezvoltarea ulterioară a ideii ”, a spus el în cadrul ședinței.

„Trebuie să înțelegem întotdeauna că designul este ca un copil: nu se știe în ce fel va crește, care va fi personajul său, ce evenimente din viața sa se vor întîmpla. Același lucru cu designul, principalul lucru sînt genele bune, iar apoi viața, circumstanțele și educația vor face caracter din asta”, a explicat el.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load