X 
Cazul Șor stiri: 599

Un bărbat, intoxicat cu fum, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetație

16 aug. 14:45   Societate
1883 0

O persoană de 62 de ani a primit intoxicație cu produse ale arderii și fum în urma producerii incendiului de vegetație uscată.

Bărbatul a avut de suferit, încercînd să stingă focarele cu forțe proprii, după ce la periferia satului Petrești, raionul Ungheni un teren cu suprafața de 10 hectare a luat foc, notează Noi.md.

La fața locului pentru lichidarea arderii au intervenit pompierii din raionul Ungheni, care au stins flăcările, iar bărbatul a fost preluat pentru îngrijirile de rigoare de o echipă de medici la spitalul raional.

Tot de intervenția echipelor de pompieri a fost nevoie și în alte localități din raioanele țării. Astfel, angajații IGSU au stins 5 hectare de vegetație uscată în raionul Rîșcani, satul Zăicani, 4 hectare în raionul Sîngerei, cîte 10 hectare de iarbă uscată în raionul Strășeni și Hîncești.

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să nu dea foc vegetației uscate, stufărișului, dar și gunoiului menajer, întrucît o simplă scînteie poate genera incendii devastatoare, mai ales, pe timp de caniculă.


0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?