Arşiţa stiri: 165
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Arheologii au făcut o descoperire interesantă în casa primului președinte al SUA

27 apr. 03:00   Ştiinţă şi IT
13019 0

Cercetătorii au găsit două vase cu cireșe sub podeaua de la Mount Vernon, casa primului președinte american George Washington din Virginia.

Fructele au fost culese de sclavii primului președinte american. Descoperirile datează din secolul al XVIII-lea. Experții speculează că cireșele au fost planificate pentru a fi folosite la fabricarea băuturilor alcoolice.

Cercetătorii au descoperit că buteliile au fost ascunse sub o podea de cărămidă instalată în anii 1770. În interiorul sticlelor se aflau încă fructe întregi, scrie The Washington Post. Pe lîngă cireșe, în recipiente se afla apă. Se crede că a ajuns acolo din greșeală.

Acesta nu este primul caz de descoperire a unor astfel de vase cu fructe în regiune. Aceleași sticle au fost găsite în trecut în diverse situri istorice din Virginia, indicînd prevalența acestei practici în perioada colonială. Cercetătorii se concentrează asupra provenienței descoperirii din casa primului președinte al SUA. Mount Vernon a fost o plantație unde lucrau oameni înrobiți.

Atitudinea lui George Washington față de sclavie s-a schimbat în timpul vieții sale. Primul președinte și părinte fondator al Statelor Unite a fost proprietar de sclavi, dar a privit sclavia din ce în ce mai critic, a reflectat asupra necesității de a elibera sclavii și și-a eliberat proprii sclavi după moartea sa.

1
0
0
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав