COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Testele repetate ale celor patru medici de la SCR, pozitive. Se anunță testarea tuturor medicilor

Testele repetate ale celor patru medici de la SCR, pozitive. Se anunță testarea tuturor medicilor

Cei patru medici de la Spitalului Clinic Republican, suspectați de infecție cu COVID-19, au fost testați repetat. În rezultat testele au confirmat infecția cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în briefing-ul de presă după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul Covid-19.

Reamintimc că la 24 martie, un medic, două asistente medicale și o infirmieră, angajați ai SCR, au fost testați pozitiv la infecția cu noul tip de coronavirus, la un laborator privat.


Președintele Igor Dodon a a declarat că urmează să fie testați toți angajații medicali implicați în lupta pentru prevenirea și combaterea Covid-19. Este vorba despre cel puțin 10.000 de persoane care urmează să fie testate în timpul apropiat din contul statului.

„Propunem testare pentru toți medicii care sunt în prima linie implicați, este vorba de cel puțin 10 mii persoane, vor fi testate din contul statului, e important și o vom face periodic. Testarea se va face gratuit și pentru poliție, mai ales pentru poliția de frontieră, dar și restul polițiștilor”, a spus președintele țării Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load