Criza energetică stiri: 1635
Cutremure stiri: 271

Stamate vine cu precizări, despre candidata Dragalin: ”Nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine”

24 mai. 11:09   Societate
1923 0

Președinta Comisiei Juridice a Parlamentului, Olesea Stamate, a venit cu precizări despre candidata la șefia Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin.

Nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine, șmecheri vor fi mulți care vor încerca să o păcălească, este indiscutabil, iar dacă are priceperea să verifice din mai multe surse va vedea de unde vin cele mai mari probleme și își va crea acea echipă în care va avea încredere și cu care vor putea mișca lucrurile”, a declarat Stamate în cadrul unei emisiuni de la TVR, transmite unimedia.info.

„Nu o cunosc personal pe doamna Dragalin, am văzut CV-ul, e unul impresionat și cred că procuratura din țara noastră are nevoie de o față nouă, din afara sistemului care nu este conectată la toți cei care au lucrat în ultimii cel puțin cîțiva ani în perioada statului capturat, sper că dacă va fi selectată să pornească schimbarea care o așteptăm la Procuratura Anticorupție.

Însă un om de unul singur, clar că nu poate face schimbarea și sigur că va avea nevoie de o echipă, dar de lider depinde cum își formează această echipă.

Nu-i va fi ușor, sper că știe unde vine, șmecheri vor fi mulți care vor încerca să o păcălească, este indiscutabil, iar dacă are priceperea să verifice din mai multe surse va vedea de unde vin cele mai mari probleme și își va crea acea echipă în care va avea încredere și cu care vor putea mișca lucrurile în Procuratura Anticorupție”, a menționat Olesea Stamate.


Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii Anticorupție a finalizat etapa de intervievare a candidaților. Potrivit deciziei Comisiei speciale, etapa de preselecție în cadrul concursului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a fost promovată de către candidata Veronica Dragalin.

În cadrul etapei, au fost admise 4 persoane, după reexaminarea unui dosar.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав